Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Het team van Azione bestaat uit onderstaande personen.

Peter Kanters

Peter Kanters is zijn carrière begonnen in de zorg. In zijn loopbaan heeft hij ruime ervaring opgedaan als werker en manager in de (geestelijke) gezondheidszorg, als docent binnen de gezondheidszorg en managementopleidingen, en als coach voor individuele medewerkers en teams.

Naast zijn praktische ervaring heeft hij de nodige opleidingen en trainingen gevolgd, o.a. inhoudelijke (zorg)opleidingen, managementopleidingen, trainersopleiding, 1 e -graads lerarenopleiding gezondheidszorg, opleiding tot gecertificeerd coach, opleiding NLP-practitioner en opleiding Systemisch TransitieManagement en Systemisch coachen.

Zaken die Peter Kanters kenmerken zijn: kennis, vaardigheden, praktijkervaring, pragmatisch, betrokkenheid, dienstverlenend, gedrevenheid en resultaatgericht.

Naast het werk voor Azione is Peter Kanters werkzaam als zorgmanager in een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg.

Peter Kanters is in 2005 uitgeroepen tot docent van het jaar door het ISBW.

Annemarie Bakker

Annemarie Bakker heeft eveneens een achtergrond in de zorgverlening en met name de (forensische) psychiatrie. Zij heeft een ruime ervaring als werker en leidinggevende in de gezondheidszorg en uitgebreide ervaring als intervisor en supervisor zowel individueel als in teamverband.

Naast haar praktische ervaring volgde zij de nodige opleidingen, o.a. inhoudelijke (zorg)opleidingen, managementopleidingen en de VO Supervisiekunde en andere begleidingsvormen.

Annemarie Bakker staat geregistreerd bij de LSVB. Zaken die Annemarie Bakker kenmerken zijn: kennis, vaardigheden, praktijkervaring, duidelijk, gestructureerd en resultaatgericht en ‘met twee benen op de grond’.

Naast het werk voor Azione is Annemarie Bakker werkzaam als teamleider binnen de forensische psychiatrie.

Mail mij.

Meer informatie?